Ugentlige updates

Fra DHHU
Skift til: Navigation, Søgning

Uge 42

Vinderen af "Jeppe Rapp Ikk Uden mig"-konkurrencen fundet

Det korrekte svar var "Rune Rask" og den heldige vinder blev Trine Steengaard. Tillykke!

Tilføjede udgivelser i uge 42

Udgivelser som udkom i uge 42

Små ændringer og tilføjelser i uge 42

Uge 41

Tilføjede kunstnere og grupper i uge 41

Tilføjede udgivelser i uge 41

Små ændringer og tilføjelser i uge 41

Uge 40

Tilføjede udgivelser i uge 40

Udgivelser som udkom i uge 40

Uge 39

Vinderen af "Natasja Shooting Star"-konkurrencen fundet

Det korrekte svar var "Pharfar" og den heldige vinder blev Alex Pedersen.

Tilføjede kunstnere og grupper i uge 39

Tilføjede udgivelser i uge 39

Udgivelser som udkom i uge 39

Små ændringer og tilføjelser i uge 39

  • Følgende tracks på udenlanske udgivelser er tilføjet til Sicknatures kunstnerartikel: Irate Fam - "The Scrypt Keepers" (produceret af Sicknature), King Syze feat. Dope Nixon & Ill Bill - "Play Ya Part" (produceret af Ill Bill & Sicknature) fra albummet "The Labor Union", Sabac Red feat. Slaine & Jordan Battiste - "Death & Destiny" (produceret af Sicknature & Dennis Post) fra albummet "The Ritual", Sabac Red - "The Life I Live" (produceret af Sicknature) fra albummet "The Ritual", Brooklyn Academy feat. Jean Grae - "Nothin You Could Do" (produceret af Sicknature) fra albummet "Bored Of Education", Reef The Lost Cauze feat. Sicknature, Q-Unique & Ill Bill - "Bring Back The Raw Hip-Hop remix" (produceret af Sicknature) fra mixtape albummet "Long Live The Lost Cauze vol 2 - I Am Legend", A Mastapiece feat. Slaine - "Put You To Shame" (produceret af Sicknature) - Tak til Sicknature for infoen.

Uge 38

Konkurrencer

En stor nyhed i uge 38 er indføringen af konkurrencer på DHHU. De er gjort mulige da flere pladeselskaber har sagt ja til at donere kommende udgivelser til DHHUs konkurrencer. Lige nu er der både en Natasja konkurrence og en Jeppe Rapp konkurrence i gang. Vi er selvfølgelig virkelig glade for at pladeselskaberne vil hjælpe DHHU på den måde, og vi ser frem til mange konkurrencer i fremtiden!

Tilføjede kunstnere og grupper i uge 38

Tilføjede udgivelser i uge 38

Udgivelser som udkom i uge 38

Små ændringer og tilføjelser i uge 38

  • Følgende tracks på udenlanske udgivelser er tilføjet til Sicknatures kunstnerartikel: "Im A Goon" og "My Uncle" (Produceret af ILL Bill & Sicknature) - Begge fra Ill Bill´s "Hour Of Reprisal" - Tak til Sicknature for infoen.

Uge 37

Drop-down menuer i top-banneret

I top-banneret på DHHU er der tilføjet en drop-down menu, hvori man hurtigt og nemt kan finde rundt i kunstnere, udgivelser og tidslinjen.

Samtidig har layoutet på forsiden fået sig nogle ændringer.

Tilføjede kunstnere og grupper i uge 37

Tilføjede udgivelser i uge 37

Udgivelser som udkom i uge 37

Små ændringer og tilføjelser i uge 37

  • I anledning af Natasjas kommende plade "Shooting Star" er hendes kunstnerartikel blevet opdateret og finpudset.

Uge 36

Tilføjede kunstnere og grupper i uge 36

Tilføjede udgivelser i uge 36

Udgivelser som udkom i uge 36

Små ændringer og tilføjelser i uge 36

Uge 35

Udgivelsescounter

Der er tilføjet en ”udgivelsescounter” som tæller antallet af udgivelser på DHHU – vi har før haft en som blev styret manuelt, men denne nye er automatisk. Tjek den ud på Udgivelser, CD udgivelser, Vinyl udgivelser, MC udgivelser, Online udgivelser, DVD udgivelser og VHS udgivelser.

Optimering af tilføjelse af artikler

Der er tilføjet nye knapper og tekst som gør det mere brugervenligt, når man skal tilføje nye udgivelses- eller kunstnerartikler - dette bliver desuden fortsat forbedret. Du kan tjekke det ud ved at lave en ny artikel.

Tilføjede kunstnere og grupper i uge 35

Tilføjede udgivelser i uge 35

Udgivelser som udkom i uge 35

Små ændringer og tilføjelser i uge 35

  • Info om ”Borgerlige navn”, ”Født” og ”Aktive år” tilføjet til kunstneren Wryck – Tak til Wryck for infoen.

Uge 34

Dette er den første ugentlig update på DHHU, der vil fra nu af komme en op på DHHU for hver uge. I de ugentlige updates vil man kunne læse om opdateringer og ændringer som er udført i den seneste uge på DHHU. Dette bliver gjort så alle brugere har en chance for at følge med i de mange ændringer på DHHU.

Ny opsætning og infoboks på kunstnerartiklerne

Opsætningen for kunstnerartiklerne er blevet ændret og der er tilføjet en infoboks til dem. Dette er der lavet en nyhed om, læs den her.

Samtidig med at alle kunstnerartiklerne er blevet redigeret, er der også tilføjet billeder til en stor del af de artikler som manglede. Læg også mærke til at der er tilføjet "Borgelige navn", "Født" og "Aktive år" til infoboksen. Disse mangler stadig på mange af kunstnerne, så kig endelig rundt på DHHU og se om du kan bidrage med nogle af de manglende infoer.

OBS-boks oprettet

Ude i højre side af DHHU er der oprettet en OBS-boks – den er lavet så man ikke behøver at være på forsiden af DHHU for at læse vigtige nyheder og informationer.

Tilføjede kunstnere og grupper i uge 34

Tilføjede udgivelser i uge 34

Udgivelser som udkom i uge 34

Små ændringer og tilføjelser i uge 34