Om DHHU

Fra DHHU
Skift til: Navigation, Søgning

DHHU er en forkortelse af Danske Hip Hop Udgivelser og er Danmarks første wikisite dedikeret til danske hip hop udgivelser. Formålet med sitet er at få samlet informationer og credits for så mange danske hip hop udgivelser som muligt.

Da dette er et wikisite kan ALLE være en del af projektet, så skynd dig at registrere dig som bruger og kom igang med at bidrage til sitet! Linket til at registrere en ny bruger er oppe i højre hjørne.

Hvis man ikke har mod på at gå i krig med wiki universet, men stadig gerne vil bidrage til sitet, er det også muligt at bidrage med viden via mail. Bare smid en mail til administratoren på jakobmedk@gmail.com eller oklin1@hotmail.com.

DHHU er til for at dele oplysninger om danske hip hop udgivelser og alle kan frit bruge sitet. Det er muligt at søge her på sitet efter kunstnere eller udgivelser, ved hjælp af søgemaskinen til venstre. Man kan også finde kunstnere eller udgivelser på listerne: Kunstnere og Udgivelser. Der er desuden også et link til kunstnere, udgivelser og tidslinjen i top-banneret samt i navigationsbaren til venstre.

Vil du mere end bare kigge, kan du hjælpe til og bidrage til DHHU. Det er muligt at få hjælp til at komme igang med at skrive artikler under hjælp i navigationsbaren.

Husk også at gå ind på DHHU's forum og opret en bruger. Der er et link til forumet til højre under "DHHU Sites".