Henrik Hass

Fra DHHU
Skift til: Navigation, Søgning

Skabelon:Infoboks kunstnere

Henrik Hass (ja, det er hans rigtige navn) er vokset op i den østjyske by Ry og startede med at skrive tekster som 14-årig. Freestylen gik han i gang med i 15-16 års alderen. Han første sæt foran et hiphop crowd skete som 18-årig som gæsteoptrædende i et Hakkimm show. Omkring samme tid begynder Henrik at deltage i mindre freestylebattles.

Som freestylerapper rykker det for Henrik, der deltager i et hav af små lokale battles, primært i Jylland, hvilket danner fundamentet for deltagelsen i større arrangementer såsom De 8 Bedste og MC’s Fight Night de sidste fire år, hvor han også vandt Punchline Awarden i 2007). Yderligere har han også deltaget i Langelands Rapfight fra ’05-’07 og Grøn Koncert Tag Team Battles i ’07, ’08 og ’09.

Henrik er nu blevet 25 år og selvom humoren altid har skinnet igennem i såvel freestyle som skrevne tekster er han her på det sidste blevet dybere. Han lægger vægt på sine tekster og at de skal være velformulerede og velovervejede, hvad end de er sjove som alvorlige.

Henrik Hass arbejder i øjeblikket på et album, der forventes at udkomme på Idiotsikker Records efteråret 2011.

Egne udgivelser:

Henrik Hass - Nøgen med Sokker på (Rap)

Gæsteoptræder/medvirker i øvrigt på:

Hakkimm - Danmarks Bedste Rapper (Storhedsvanvid), CD (Rap)

Hakkimm - Husk Du Skal Dø, CDEP (Rap)

Ham Den Lange - Carpe Diem My Ass, CD (Rap)

Ham Den Lange - Carpe Diem My Ass, 2LP (Rap)

Idioterne - Hjælp jeg er en idiot, MP3 (Rap)

Jonny Hefty & Gratismixtape.dk præsenterer Actionspeax - Louder Than Words Mixtape, MP3 (Rap)