Paragraf 71

Fra DHHU
Skift til: Navigation, Søgning

Skabelon:Infoboks kunstnere

Tekst fra Paragraf 71s MySpace:

Efter at have forundret og forarget den danske undergrund i en årrække, debuterer Paragraf 71 nu med EP'en "Ilddåb", som udelukkende er produceret af Næstveds unge producer-team "Ryder Music"(MarkP & KasperT) og gæstes af Nemo, Klingen og Sarah West.

Paragraf 71 kan bedst beskrives som den moderne lyd fra syden, hvor originale tekster og fængende hooks er sat i højsædet. Alt sammen suppleret af beats, hvor der ikke lægges fingre imellem brugen af eksperimenterende synths, og til sammen lægger det grunden for en musikgenre, som kan elskes af hiphoppere, men samtidig også gøre sig i de mere kommercielle sammenhænge.

Gruppen består af de to 19-årige rappere fra Næstved - MSP og William – som, deres unge alder til trods, allerede har formået at skabe sig et solidt navn i undergrunden siden de slog hovederne sammen i 2003. Med en målsætning om at skabe fornyende og lyttervenligt rapmusik, forenedes de dengang under navnet Paragraf 71 – et referat til grundlovens paragraf af samme nummer – hvis hovedmål er at sikre os danskere vores personlige frihed. Drengenes jævne udvikling kulminerede med lancering af Paragraf71.dk i 2006, som i løbet af det første halve år havde en imponerende besøgsrate, på over 1000 besøgende pr. måned.

Gruppen har konstant forsøgt at holde sig på forkant med hvad der rører sig indenfor danskhiphop, og samarbejdet – såvel som venskabet – med de unge producere MarkP og KasperT gav for alvor drengene en mulighed for at afprøve deres musikalske kunnen indenfor moderne hiphop.

Egne udgivelser:

Nemo, HR & Paragraf71 - Gør Det Grimt, CD (Rap, Indspilning, Arrangering)

Paragraf 71 - Ilddåb, CDEP (Rap, Mixing, Arrangering)

Gæsteoptræder/medvirker i øvrigt på:

-