Haven Morgan

Fra DHHU
Skift til: Navigation, Søgning

Skabelon:Infoboks kunstnere De to verbale skarprettere – som udenfor havelågen går under navnene Thorbjørn Bech-Rossen og Andreas Abildlund – slog første gang havesaksene sammen i Haven Morgan efter Kejser A's imponerende sejr i MC's Fight Night i 2004. Her vandt den dengang 17-årige skanderborgenser uden slinger i stemmen, den mest prestigefyldte rapkonkurrence på dansk muldjord.

Umiddelbart forinden excellerede de dog sammen i den nu opløste gruppe Gadekrydset. Efter en succesfuld rundtur i det danske land på "Mig og min bror turneen", beslutter de to turnerende lyriske brødre dog at fortsætte sammen på egen hånd i netop Haven Morgan.

I 2006 kom de med i P3s Karrierekanonen, hvor de hitter med singlerne "Toget kører til helvede" og "Velkommen i Haven", der begge topper som nr. 1 på Payloads hitliste. I november 2006 udkom så debut EP'en "Et lille eventyr", der udgives på CD i et samarbejde mellem Pink Bunny Mansion og Run For Cover og blev produceret af folk som bl.a. WhyYou (UfoYepha), Mighty One og LB Boogie. Den udgives endvidere på vinyl i et samarbejde mellem Idiotsikker Recz og Pink Bunny Mansion. EP'en ryger hurtigt ind som nr. 1 på Payloads albumhitliste, hvor den også forbliver månedens boble i december måned. De har yderligere vundet Urban-Payloads talentpris og blevet nomineret til Årets udgivelse og Årets kunstner på hiphopsiden Flavourz.dk.

Egne udgivelser:

Haven Morgan - Et Lille Eventyr, CD (Rap)

Haven Morgan - Et Lille Eventyr, LP (Rap)

Haven Morgan - Toget Kører Til Helvede, CD Promo Single (Rap)

Gæsteoptræder/medvirker i øvrigt på:

Diverse / Kompilationer - KarriereKanonen 2006, CD (Rap)

Hakkimm - Danmarks Bedste Rapper (Storhedsvanvid), CD (Rap)

K-Liir & Loop Addicts - EP'en Før Ep'en, CDEP (Rap)