Gigasus

Fra DHHU
Skift til: Navigation, Søgning

Skabelon:Infoboks kunstnere

Bag kunstnernavnet, Gigasus, gemmer sig den talentfulde rapper og producer, Jeffrey McCammon, fra den københavnske forstad Herlev. Her lagde han ud med sin musikalske karriere, hvor den specielt i de senere år har taget fart, senest med en pladekontrakt fra Flamingo Records.

I de tidlige teenageår kom rapmusikken tættere ind på livet bl.a. på grund af Suspekts første plade, Clemens' første 2 skiver og ikke mindst damerne i musikvideoen til Petter's "Saa Klart". Dette påvirkede den kun 15-årige knægt, som straks begyndte at rappe og producere sit eget shit.

Interessen for musikken var stor, så det varede ikke længe, inden stilen var lagt; alsidig, dog ofte med et tvist af ironi, arrogance og provokation. Inspirationen blev først og fremmest hentet hos nogle af de lidt større rappere, men i de seneste år også i helt andre musikgenre; deraf kan bl.a. nævnes klassisk, etnisk og keltisk.

Det første spillejob for den unge rapper blev fremført i Ballerup til jammet "Bagsiden Af Forstaden Part 2". Men siden da har Gigasus' optræden bredt sig, og er dermed blevet landsdækkende. Udover egen optræden har der også været plads til en danmarkstourné som back-up for Mass (Streetmass red.) med EP'en "Kronisk Halsbrand", en masse spillejobs sammen med Patrick B, support for Jokeren, Marwan, Suspekt og sådan fortsætter listen.

I 2006 dukkede der pludselig en besked fra Tabu Records frem, og Gigasus skulle lægge track til "Tabu Radio" som var en fejring af Tabu Records' 7 års fødselsdag. Tracket hed "Når Folk De Ser Mig".


Egne udgivelser:

-

Gæsteoptræder/medvirker i øvrigt på:

Diverse / Kompilationer - De Blå Mænd Soundtrack, CD (Sang, Producering, Arrangering)

Diverse / Kompilationer - Flamingo Files Vol. 1, CD (Rap, Producering, Arrangering)

Diverse / Kompilationer - Frisk Mælk Vol. 1, MP3 (Producering)

Diverse / Kompilationer - Frisk Mælk Vol. 2, MP3 (Rap, Producering)

Diverse / Kompilationer - Undergrundens Underværker, CD (Producering, Mixing)

Fosta - Lyset Blænder, MP3 (Rap)

Martin J - 13, MP3 (Producering)

Mike D'Angelo - Ikk' Nogen Døgnflue, CDEP (Producering)

Stefan P - Promo EP, CDEP (Producering)

Tjes Boogie - 187, CDS

Zjakalen - Z.J.A.K.A.L.I.I.R EP'en, CDEP (Producering)